Y.E.S! Feelgood

Trainingen & Workshops

Stobbe 132  -  1275 CB HUIZEN

Mobiel:  06 61 661 897

Mail: info@yes-feelgood.nl

KvK nr. 30231653

Bezoek hier

- Interviews en achtergrondartikelen

- Whitepaper writing

- Storytelling

- Persberichten

- Tekstredactie/eindredactie

- Branding & Merkpositie

- Crossmediale Contentstrategie

- Schrijftrainingen

 

 

Home

Familieopstellingen

Faalangst trainingen

Reiki workshops

Bijles en huiswerkbegeleiding

Individuele coaching

Dutch for expats

Feelgood talk

Workshops

Personal Branding

Versterk jouw merk IK

Brand is Engels voor merk. Was de oorspronkelijke betekenis van het woord branding het brandmerken van vee, tegenwoordig wordt met branding vooral bedoeld het beeld dat een bepaald merk oproept. Succesvolle merken hebben stuk voor stuk een ding gemeen: hun branding is ijzersterk! Wat voor een merk geldt, geldt met name ook voor jou als persoon. In een tijd dat digitale communicatie steeds meer terrein wint en het individu dreigt te verzanden in de grijze massa, is Personal Branding meer dan ooit belangrijk. Waarin onderscheid je je? Waar ligt je autoriteit? Wat zijn je talenten? Waar ligt je passie?

 

Workshop Personal Branding: Het Merk Ik

Tijdens de workshops Personal Branding gaan we aan de slag met het Merk Ik. Hoe echt ben je? Hoe inspireer je jezelf (en dus ook anderen!) en hoe is de balans tussen geven en nemen? Mensen voelen zich aangesproken door mensen die echt zijn en ergens voor staan. Welk beeld roept jouw merk Ik op? In de workshops word je een spiegel voorgehouden. Vervolgens krijg je gereedschap aangereikt waarmee je direct aan de slag kan met je eigen, persoonlijke merk: het merk IK!

 

Sollicitatietraining

De kans dat je als enige op een vacature solliciteert is zeer klein. Je zult altijd de competitie aan moeten gaan met anderen. Hoe zorg je dat je je onderscheid van de rest. In deze training staan we zowel stil bij non verbale als verbale communicatie. Hoe bepalend is lichaamstaal? Wat zijn de do’s & don’ts. Hoe pas je LSD toe (Luisteren, Samenvatten en Doorvragen). Wat zet je wel en niet in je sollicitatiebrief. Hoe stel je je CV samen. Tijdens de Sollicitatietraining ‘De kracht van de eerste indruk’ leer je er alles van.

 

Meer informatie: mail naar info@yes-feelgood.nl